De enige echte

Al 15 jaar hét platform voor alle vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL

Vanuit Nederland 
0909 – 0885(€ 0,90 pm)

Nederlandse credits 
010 – 300 9124(€ 0,90 pm)

Internationale credits 
+31 10 300 9124(€ 0,90 pm)

Over Medium Angel

Vertrouw op de consulenten van Medium Angel, anoniem, deskundig en vertrouwelijk advies.

Medium Angel is een spirituele hulplijn die klaarstaat voor iedereen die op zoek is naar antwoorden en inzichten op het gebied van liefde, werk, relatie, cariere enz. Antwoorden vind je in zowel het verleden als het heden, in het aardse en op het spirituele vlak. Volg een professioneel consult met een veelvoud aan gecertificeerde mediums, coaches, kaartleggers, pendelaars, helderzienden enz. Er wordt gewerkt met een klein, compact, vertrouwd team van spirituele professionals die precies weten hoe zij u van dienst moeten zijn.

Bij MediumAngel staat uw geluk centraal!

Bent u toe aan persoonlijk en echt betrouwbaar advies? U krijgt het volledig anoniem, veilig en vertrouwelijk. De consulenten van Medium Angel begeleiden u op een zuivere, integere manier en helpen u met vragen en problemen waar u op dit moment mee worstelt. U staat centraal en krijgt een consult van hoge kwaliteit. Ervaring is de beste leermeester, zeggen ze weleens, maar die ervaring krijgt u niet voor niets. Verdiep u in de wonderlijke wereld van helderziendheid, helderwetendheid, astrologie, spiritualiteit, kaartlegging en numerologie. De consulenten beschikken stuk voor stuk over een unieke gave die ze door de jaren hebben doorontwikkeld. Alle consulenten en paragnosten worden uitgebreid gescreend op deze gave.

Zelfstandig en integer

De consulenten van Medium Angel doorlopen een uitgebreide screening en werken zelfstandig en kiezen hun eigen werktijden. U kunt contact opnemen voor paranormaal en spiritueel advies, of een uitgebreide kaartlegging. Ook wordt u geholpen op het gebied van relatie- en toekomstverwachtingen en hoog sensitiviteit als u dat wilt. Spirituele groei staat centraal, evenals het beantwoorden van algemene levensvragen.

Het uitgangspunt: Helder en goed advies

Dit advies krijg u van ons team consulenten. Een medium is iemand die boodschappen uit de spirituele wereld doorkrijgt en deze doorgeeft aan diegene met de vraag. Een medium zelf is neutraal en slechts een doorgeefluik: hij of zij kan de boodschappen niet altijd plaatsen. Voor u heeft de boodschap betekenis en heeft deze gegarandeerd impact. De consulenten hebben een goede zelfkennis en leven op basis van verschillende levensprincipes. Zij zijn empathisch en staan altijd open voor nieuwe perspectieven. Het medium is in talloze culturen terug te vinden. Ook profeten van de grote wereldreligies kunnen tot de mediums worden gerekend die boodschappen van hogerhand ontvangen hebben. Mediums staan in andere delen van de wereld, buiten Eurazië, bekend als sjamanen.

De rol van de paragnost

De paragnost lijkt sterk op het medium. Het onderscheid is niet altijd even duidelijk. Paragnosten zijn personen die heldervoelend en -wetend zijn. Ook hebben zij versterkte zintuigen: zo zijn ze helderruikend, helderhorend of helderziend. Vaak hebben ze een combinatie van verschillende vaardigheden. Zo worden er subtiele zaken en hints opgevangen die in verband staan met uw vraag. Deze blijven door andere mensen vaak onopgemerkt.

Een aangeleerde vaardigheid?

Je kunt het medium zijn niet aanleren dit heeft u of dit heeft u niet. Het mediumschap kunt u wel uitbreiden door diverse cursussen te volgen. Vandaar dat u altijd geadviseerd wordt een echte professional in te schakelen. De consulenten van Medium Angel zijn stuk voor stuk met deze gave geboren. Dat wil niet zeggen dat ze sinds hun jeugd hebben stilgezeten. Integendeel, ze zijn er actief mee aan de slag gegaan en hebben jaren getraind om hun gave door te ontwikkelen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Medium Angel? Neem snel contact op!

Wat kunt u van ons verwachten: Een goed en helder advies!

Beschikbare consulenten

Beschikbare consulenten

Consulenten in gesprek

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Nieuw Live Chat

Klik hier voor Live Chat

Review

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

 

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie

Specialismes

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?