De enige echte

Al 15 jaar hét platform voor alle vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL

Vanuit Nederland 
0909 – 0885(€ 0,90 pm)

Nederlandse credits 
010 – 300 9124(€ 0,90 pm)

Internationale credits 
+31 10 300 9124(€ 0,90 pm)

Onze betrouwbare mediums

In de paranormale wereld kun je mediums het best omschrijven als personen die boodschappen doorkrijgt en deze aan de hulpzoekende doorgeeft. Deze boodschappen kunnen de mediums zelf niet altijd plaatsen, omdat mediums een neutraal doorgeefluik zijn. Mediums kunnen deze boodschappen van verschillende bronnen ontvangen zoals engelen, gidsen, andere bovennatuurlijke wezens en zelfs overleden dierbaren zijn. Dus wanneer de hulpzoekende een levensvraag heeft laten mediums zich door zijn of haar bron of gids leiden. Deze gidsen geven de mediums dan informatie door, die met jouw probleem te maken hebben.

Een master medium helpt jou het pad te vinden

Een master medium van Medium Angel gaat de informatie nooit kleuren met zijn of haar eigen innerlijke belevingswereld. Omdat een master medium ook wel gezien wordt als louter doorgeefluik is het belangrijk dat een master medium een zeer goede kennis van zichzelf en de verschillende levensprincipes heeft. Hierdoor kan de master medium datgene wat zij of hij doorkrijgt ook op een dusdanige manier overbrengen zodat die voor de hulpzoekende bruikbaar is. Als medium word je geboren, maar ervaring maken iemand tot een zogezegde master medium.

De expertise van ‘s lands medium NL

Mediums in Nederland, afgekort medium NL, zijn personen die boodschappen doorkrijgen van bijvoorbeeld engelen, gidsen, andere bovennatuurlijke wezens en zelfs overleden dierbaren. Mediums NL bieden diensten aan in de vorm van consulten. Of dat je nu een paragnost of Medium NL zoekt, het is belangrijk dat personen die de diensten van een medium NL zoeken, terecht kunnen bij een betrouwbare medium zoals van Medium Angel.

Is een medium chat ook beschikbaar?

In het verleden hebben we bij Medium Angel ook een medium chat gehad, maar deze is niet meer beschikbaar. Als je met een medium chat kan dat een waardevolle ervaring zijn voor mensen die behoefte hebben aan inzichten en antwoorden op hun vragen en problemen. De reden dat we geen medium chat meer bieden is omdat is gebleken dat onze hulpzoekende graag persoonlijk telefonische contact willen in plaats van een medium chat.

Een medium online kan je inzichten geven over de reden waarom je vastzit, waarom je een situatie wel of niet moet veranderen of waarom je het gewoonweg moet accepteren zoals het is. Voorheen kon dat met een medium chat en nu doen we dat telefonisch omdat een medium chat gewoon niet goed werkt en hulpzoekende daarmee niet goed voorzien kunnen worden.

Een medium chat is weliswaar laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar antwoorden en inzichten. De kwaliteit van het gebruik van een medium chat om meer helderheid te krijgen over persoonlijke situaties en problemen laat te wensen over.

Wat kun je verwachten van voorspellingen medium?

Mediums staan bekend om hun vermogen om in contact te komen met de spirituele wereld en medium voorspellingen over te brengen van overleden dierbaren, gidsen of engelen. Wat betreft voorspellingen van een medium kan het van persoon tot persoon verschillen wat zij kunnen verwachten. Dat geldt ook voor de voorspellingen van Medium Angel. Over het algemeen bieden mediums geen garanties voor hun voorspellingen die ze zullen doorkrijgen, aangezien ze afhankelijk zijn van externe factoren zoals de bereidwilligheid van geesten om berichten door te geven en de interpretatie van de informatie die ze ontvangen. Sommige mediums kunnen bepaalde toekomstige voorspellingen doen, terwijl anderen zich meer richten op het bieden van inzichten en advies voor het heden en de toekomst.

Zoek je een oprechte medium?

Een oprechte medium is een persoon die de gave heeft om boodschappen te ontvangen van een hogere macht. Het is belangrijk om een oprechte medium te vinden die jou met respect behandelt en je de juiste ongekleurde informatie doorgeeft. Je kunt er van op aan dat Medium Angel een nauwe selectie maakt in de beste oprechte mediums voor jouw hulpvraag. Een oprechte medium is overigens ook vaak bereid om met je mee te denken en zal je sowieso met respect te behandelen. Een oprechte medium raakt niet snel geïrriteerd en behandelt jouw vragen serieus. Het is belangrijk om je mening te uiten, want een oprecht medium zal dit respecteren en jou op een professionele manier behandelen.

Beschikbare consulenten

Beschikbare consulenten

Consulenten in gesprek

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Nieuw Live Chat

Klik hier voor Live Chat

Review

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

 

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie

Specialismes

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?