De enige echte

Al 15 jaar hét platform voor alle vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL

Vanuit Nederland 
0909 – 0885(€ 0,90 pm)

Nederlandse credits 
010 – 300 9124(€ 0,90 pm)

Internationale credits 
+31 10 300 9124(€ 0,90 pm)

Vind de beste mediums online

Ben je op zoek naar een medium online of naar een paragnost? Sommige online mediums zijn namelijk ook paragnost. Als je een medium online gevonden hebt die geen paragnost is, dan spreken we van een puur medium. Niet omdat deze medium online zuiverder is, maar gewoonweg omdat het een medium online is die niet daarnaast ook nog paragnost is. Bij Medium Angel werken verschillende consulenten waardoor er altijd wel een medium angel is die bij jou past.

Waar je op moet letten bij het vinden van een medium online

Als je een medium online wilt raadplegen, is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare medium online selecteert.

  • Neem de tijd om verschillende mediums en hun online aanwezigheid te onderzoeken. Zoek naar recensies, getuigenissen en feedback van eerdere klanten over de medium online om een idee te krijgen van hun reputatie en hun niveau van deskundigheid. Je kunt ook controleren of ze enige certificeringen of accreditaties hebben. Alle informatie van de mediums online van Medium Angel kun je vinden in het profiel van desbetreffende medium online
  • Vertrouw op je intuïtie in je zoektocht naar een medium online, want als iemand die begeleiding zoekt ben je in een kwetsbare staat. Het is belangrijk om naar je intuïtie te luisteren en te beoordelen of je je comfortabel en veilig voelt bij de medium online die je overweegt. Vertrouw op je gevoel en vermijd online mediums die je een ongemakkelijk gevoel geven.
  • Vermijd oplichting, want Bij Medium Angel worden we helaas maar al te vaak geconfronteerd met oplichting en frauduleuze personen in de medium online wereld. Wees op je hoede voor online mediums die grote beloften doen, grote geldbedragen vragen of u onder druk zetten om meerdere online mediumconsulten te houden. Betrouwbare mediums online zullen transparant zijn over hun tarieven en dienstverlening
  • Respecteer de grenzen van je medium. Mediums online zijn individuen met unieke vaardigheden en kunnen persoonlijke grenzen hebben wat betreft het soort vragen dat ze in hun rol als online medium wel of niet zullen beantwoorden. Voor een goede en respectvolle band vermijd je ongepaste vragen aan je medium online.

Door deze tips in gedachten te houden, kun je een gerenommeerde en betrouwbare medium online selecteren die je kan begeleiden en ondersteunen.

Wat doet een medium online?

Een medium online biedt de diensten aan via het internet waarbij je telefonisch contact onderhoudt met het medium. Het is belangrijk om te weten wat de dienstverlening van een medium online is. De mediums online van Medium Angel bieden persoonlijke consulten aan waarbij zij gebruikmaken van hun gave om boodschappen die zij ontvangen door te geven aan de hulpzoekende. Een medium online kan deze boodschappen van verschillende bronnen ontvangen zoals engelen, gidsen, andere bovennatuurlijke wezens en zelfs overleden dierbaren zijn.

De dienstverlening van een medium online is neutraal en het is aan jou om te beslissen of een consult van een medium online bij je past.

Beschikbare consulenten

Beschikbare consulenten

Consulenten in gesprek

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Nieuw Live Chat

Klik hier voor Live Chat

Review

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

 

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie

Specialismes

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?