De enige echte

Al 15 jaar hét platform voor alle vragen bij de beste mediums en paragnosten van NL

Vanuit Nederland 
0909 – 0885(€ 0,90 pm)

Nederlandse credits 
010 – 300 9124(€ 0,90 pm)

Internationale credits 
+31 10 300 9124(€ 0,90 pm)

Fotoreading

Bij het fotolezen krijgt degene die de foto’s leest een boel informatie door van de persoon op de foto. Dit beperkt zich zelfs niet tot personen, maar kunnen ook voorwerpen of dieren zijn. Is immers niet alles bezield?

Elke fotolezer(es) is uniek. De hoofdinformatie die hij/zij doorkrijgt is erg vaak in overeenstemming, maar allen hebben ze een andere unieke benadering. Bij het fotolezen krijgt de consulent die de foto’s leest de gevoelens door van de persoon op de foto. Ook krijgt de consulent inzichten in wat er speelt. Maar niet elke persoon op de foto stelt zich even sterk open. Soms krijgt degene die de foto’s inleest dan een hoop indrukken en gevoelens over zich heen. Vooral wanneer meerdere personen op deze foto te zien zijn. Deze gevoelens kunnen dan voor de consulent onduidelijk af te grenzen zijn, maar zullen tijdens een verhelderend gesprek met je worden beschreven. In de meeste gevallen merkt men dan toch op dat deze gevoelens, voor de vragende partij toch kunnen worden geplaatst. Dus meestal komt de informatie helder en duidelijk binnen. Maar soms dienen er wat vragen gesteld te worden. Dit is uiteindelijk in elke tak, of het nu gaat over de astrologie, tarotkaarten en/of fotolezen, heel erg normaal.

Niet enkel personen zijn bezield. Uiteindelijk is alles bezield. Ook foto’s van dieren en/of objecten kunnen worden ingelezen. Ook daar krijgt de fotolezer(es), een hele hoop nuttige informatie.

Bijna al onze consulenten zijn uitstekende fotolezers. Vaak kunnen foto’s als aanvulling op een consult gelezen worden. U kunt op onze site een foto uploaden door op het linkje foto-reading bij de consulent naar keuze, te klikken. Dus alleen jij en je persoonlijk gekozen consulent(e) kunnen deze foto zien. Overtuig jezelf en probeer het een keer uit. We zijn ervan overtuigd dat je versteld zult staan van alle info die onze consulenten uit deze foto halen.

© MediumAngel

Foto consult

Hierbij bieden wij de mogelijkheid een foto te sturen naar de medewerker van je keuze als hij of zij online is, zodat je hem of haar direct kunt bellen.

Vul het onderstaande formulier in om een foto te versturen:

Beschikbare consulenten

Beschikbare consulenten

Consulenten in gesprek

Klik hier voor een gratis e-mail notificatie!

Nieuw Live Chat

Klik hier voor Live Chat

Review

Bellen met Credits

Klik hier voor meer informatie

Team MediumAngel

 

Klik hier voor vacatures

Relatie

Wij helpen je je eigen weg en de regie over je geluk terug te vinden.

Omdat je nooit alleen bent met MediumAngel.

Vertrouw op de consulenten van MediumAngel en sta versteld van hun gaven.

Wil je ook graag weten wat de toekomst jou brengt?

Blijf niet zitten met vragen over je relatie of geliefde, want ook relatieherstel begint met goed inzicht

​Merkrecht Medium Angel®

De merknaam Medium Angel® is wettelijk beschermd met het merkrecht.

Klik hier voor meer informatie

Specialismes

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?